Valhalla, voor ieder wat wils

Valhalla Festival is één van de grootste en bekendste indoor festivals. Dit jaar in de Amsterdam RAI op 23 december speelt zich inmiddels alweer de vijfde editie van Valhalla af. 

Valhalla festival

Valhalla, afgeleid van Walhalla, betekent letterlijk Zaal voor de Gevallenen. In de Noordse mythologie was het Walhalla een speciale hemel, voorbehouden voor de gesneuvelden in de strijd. De meeste van ons kunnen zich daar ongetwijfeld in vinden ;) 

Thema

Dit jaar baant Valhalla zich een weg door de vele indoor feestjes met de slogans "Electronic Music Parade" en "Circus of Myth". Al vijf jaar houden ze vast aan het succesvolle, unieke circusthema welke met veel passie en liefde terugkomt door heel de RAI. 

Line-up

Naast dit unieke thema heeft Valhalla ook nog eens een extreem diverse line-up met grootheden uit de gehele dance scene. Voor ieder wat wils, dus!  Een greep uit de (techno)headliners zijn: Fritz Kalkbrenner, Kölsch, Agoria en Speedy J. Maar er zijn ook geheel andere acts zoals Jonna Fraser en The Flexican. 

Busreizen

Heb je geen zin in het altijd ellendige OV, of steen-papier-schaar voor de BOB? Wij regelen dé busreis naar Valhalla vanuit zowel Breda als Tilburg.