Into the Woods ADE: weg uit de bossen en op naar de werf

Zoals we van de organisatie van Into the Woods wel gewend zijn, beloven ze ook deze twee dagen (en maar liefst drie nachten) weer complete creatieve waanzin! Het Into the Woods-avontuur zal dit keer niet tussen de bomen, maar op de industriële NDSM-werf plaatsvinden. Voor deze editie zal een intieme loods omgetoverd worden tot een heus ITTW-warehouse met iedere avond een andere muzikale vibe.

Met maar liefst twee dagen en drie nachten, zal Into The Woods ADE donderdag al van start gaan. TIjdens de kick-off zal de legendarische King Shiloh een all-nighter verzorgen. En dit is nog maar het begin! Check hieronder de volledige line-up van zowel vrijdag als zaterdag: 

Per dag verwacht de organisatie maar liefst 5.000 bezoekers, verdeeld over 5 verschillende podia. Dit zullen 5 kleinere podia zijn en dit is vrij uniek op ADE. Daarbij zal Into The Woods zich, zoals we van ze gewend zijn, vooral richten op de creativiteit. Dit zal de locatie doen onderscheiden van andere ADE locaties. Naast dat deze locatie, de NDSM-werf, al bekend staat om zijn creatieve vibe, zijn er sinds vorige week maar liefst 180 kunstenaars bezig met het verplaatsen van Into the Woods naar Amsterdam. 

Je zult dan ook zwaar onder de indruk zijn wanneer je het kroonjuweel van deze editie ziet: een roodgeverfde houten boerderijschuur mét een balkon! Hoe verzinnen ze het? En omdat het event in oktober plaatsvindt, houdt de organisatie natuurlijk rekening met koudere temperaturen. Om een tipje van de sluier te lichten kun je denken aan hottubs, schommels, sauna’s, priklichtjes, foodtrucks en kun je in café Noorderlicht speciaalbiertjes drinken en spelletjes spelen. Dit beloofd zo ontzettend veel goeds, ik ben enthousiast!

Wil jij hier nou ook heel graag bij zijn, maar twijfel je nog in verband met het vervoer? Dan heb ik goed nieuws, want Festival Transfer rijdt ook naar Into The Woods - ADE! Mocht jouw festival(dag) er niet tussen staan, of heb je een andere vraag? Stuur de boys dan gerust een berichtje. Dan kijken zij wat ze voor je kunnen doen! 

Bronnen: DJBroadCast en Into The Woods