Dit jaar bestaat STRAF_WERK Festival alweer 5 jaar!

Dit jaar bestaat STRAF_WERK Festival alweer 5 jaar! En dit wordt gevierd op 19 augustus met maar liefst zes stages, 39 artiesten en met jullie!

Nog maar één week en dan gaan de deuren naar STRAF_WERK Festival open. Met een keiharde line-up bestaande uit o.a. Hot Since 82, Âme, Maya Jane Coles, Adriatique en Matador. Deze sterke line-up maakt dat jij STRAF_WERK niet mag missen!

STRAF_WERK staat al een lange tijd tussen mijn favorieten, dit vanwege de fijne sfeer en de harde line-up. Na de geweldige edities van afgelopen jaren keert het festival terug naar de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee. Daar sta je dan, heerlijk met je voeten in het zand, het warme zonnetje op je huid, starend over het water te genieten van je favorieten artiesten. Als dat geen kippenvel oplevert weet ik het ook niet meer!

Het Amsterdamse strandstrand Blijburg biedt een uitgestrekte zandvlakte met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en is ook dit jaar weer het decor van STRAF_WERK Festival. Met maar liefst zes verschillende stages met ieder een eigen sound.

Je hoeft je niet druk te maken over hoe je er komt, want de boys van Festival Transfer hebben weer een bus voor je geregeld. Wees er snel bij voor het festival zijn er echter nog maar enkele ‘Final Tickets’ beschikbaar en ook de bus tickets gaan hard.