Join the crew

En mis geen enkel feestje meer!

Wij zijn op zoek naar collega's die wel houden van (techno)festivals, die in het bezit zijn van een groot netwerk in eigen stad én die feesten willen combineren met werken!

Wil jij onze busreizen promoten in jouw stad of wil je mee als reisleider in onze bus? Twijfel dan niet langer, join the Festival Transfer-crew en verdien leuke extra's!

Bepaal jij altijd naar welk festival jij en je vriendengroep gaan? Ben jij sociaal en vind je het leuk om met mensen te werken? Voel jij je vaak verantwoordelijk en vind je het leuk om dingen te regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reisleider

Je dient als aanspreekpunt voor en tijdens de busreis en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. Bij vertrek scan je de tickets en zorg je dat de bus op tijd vertrekt. Bij het vertrek zorg je ervoor dat de bus compleet is, en iedereen lekker ontspannen naar huis kan. Voor een functie als reisleider krijg je natuurlijk gewoon betaald, en uiteraard mag je zelf gewoon lekker gaan feesten!

Promoter

Als promoter help je met de on- en offline promotie van Festival Transfer. Denk hierbij aan een post op Instagram of een deelactie op Facebook. Maar ook aan flyeren en stickeren in je eigen stad. In ruil hiervoor krijg je bustickets en leuke extra's!