De #1 festivalgadget: Festicap

Je kent het wel. Daar sta je dan, met je flesje water in de ene hand en een sigaretje in de andere en op dat moment moet je je aan iemand voorstellen. Super onhandig natuurlijk, en kluns dat ik ben vergeet ik altijd om mijn eigen dop mee te nemen. Iets met last-minute stress.. Maar hier heeft UMAKE wat op bedacht, namelijk de ‘Festicap’! Dit is een universele flesdop sleutelhanger die op bijna alle flesjes past. IDEAAL!

Hoe werkt het? Heel simpel: je draait de juiste kant op de hals van het flesje. Dat is vrij snel duidelijk, want één van de twee kanten past op het flesje. Past de ene kant van de sleutelhanger niet? Dan is het waarschijnlijk de andere kant. De fles wordt goed afgesloten waardoor jij kunt dansen, rennen en springen. Zonder dat je allemaal water of frisdrank over je heen krijgt.

Festival Transfer - Festicap - Wat neem je mee naar een festival - Monique van der Veer

Bereid je voor op het festival seizoen en haal je festicap HIER! Je kunt kiezen uit verschillende modellen en zelfs een cap met opener! Ook zijn er leuke vormen zoals een ananas, een cactus of een unicorn.

Op zoek naar de leukste festivals om jouw festicap uit te proberen? Check onze busreis-agenda!Geschreven door Monique van der Veer